Anyák napja avagy nőnek lenni kiváltság

Anyák napja avagy nőnek lenni kiváltság

Csodás dolog gyermeknek képzelni és annak érezni magunkat felnőttként.  Ez az állapot egészen addig áll fent és valósítható meg, míg élnek a szüleink.

Addig is használjuk ki az időt és mondjunk nekik köszönetet mindazért amit egész életükben értünk tettek.   Legyünk nekik hálásak minden cselekedetükért.

Mai nap az édesanyákat ünnepeljük hisz ma van anyák napja.  ❤️

Köszönd meg édesanyádnak, hogy vállalta érted, hogy teljesítsd küldetésed – hisz őt választottad erre a nemes feladatra – és minden erejével támogatást nyújt ennek érdekében.  Ne feledd : Nélküle ma nem az az ember lennél aki vagy!

Édesanyának lenni kiváltságos és megtisztelő feladat.  Minden anyuka legyen büszke magára, hogy megtapasztalhatja ezt a csodát.

Drága édesanyák!  Tudnotok kell, hogy minket  ért az a dicsőség, hogy egykoron egy kis lélek hozzánk született le.   Tudta, hogy azt fogja kapni tőlünk amit neki meg kell tapasztalnia.

A Nő Teremtő.  Erőt és szárnyat ad a gyermeknek.

Legyünk büszkék magunkra, hogy e nemes feladatot képviselhetjük.

A gyermek minket, engem és téged választott!  Jött, hogy megírja és véghez vigye saját történetét.  Mi szülőként csak segédkezhetünk ebben a projektben – nem helyette!  Jó tanítóként legyünk mindig mellette.  Érezze, hogy mindig mindenben, bármilyen körülmények között számíthat ránk.  Tanácsainkkal biztosítsuk számára a lehetőségek tárházából való választási, döntési jogot.

Az ő életútját végig kísérve egyengethetjük saját Sorsunkat.  Szülőként, édesanyaként a mi dolgunk nem a nevelés hanem a tanulás!  Igen jól olvassátok,  –  A Mi Feladatunk az, hogy Tanuljunk Gyermekeinktől. Ők formálnak minket egyre tudatosabb jellemmé.  Ne álljunk ellent!  Hagyjuk magunkat sodródni!

Mindenkinek arra van a legnagyobb szüksége aminek a legjobban ellenáll!

Boldog anyák napját!

 

Vélemény, hozzászólás?