Véletlenek nincsenek!

Véletlenek nincsenek!

Véletlenek nincsenek!

Az életben semmi sem történik véletlenül.  Az sem, hogy most az én oldalamon ezt a bejegyzést olvasod.  😊

Ha azt gondolnád hogy egyes dolgok véletlenül történnek veled, tévedsz.  Minden okkal történik, mindennek megvan a miértje, a kérdés az, hogy mennyire vagy ennek tudatában!?

„ A jelek jönnek, csak tudni kell bennük olvasni „

Donna Karan

Senki sincs magára hagyva ebben a világban, ebben az univerzumban!  Jó ha tudod… még te sem.. csak figyelni kell.  Észre kell venni a jeleket, mert az ott vannak és figyelmeztetnek – egy karambol, – egy betegség, – egy idegen személlyel való találkozás, – egy új helyzettel való szembesülés…… Sorolhatnék még ehhez hasonló történéseket.  Minden körülötted azért történik, mert azzal az adott dologgal kapcsolatban még van megoldásra váró ügyed.  Nem szúr ki veled senki, sem a sors,sem az élet, senki.  Érteted történnek a dolgok!  Jogosan merül fel benned a kérdés, hogy miért pont a te mosogatógépet romlik el most  amikor amúgy is kevés a pénzed, s ráadásul a lakbért is ebben a hónapban emelték.

Nem lehet hogy túl sokat aggodalmaskodsz az anyagi jellegű problémáiddal kapcsolatban?  Az aggodalmaskodás energiát szül, az energia az adott dologra összpontosul és fenntartja azt. Ha pl. egész nap azon aggodalmaskodsz, hogy honnan lesz pénzed, addig ez a probléma ilyen minőségben marad veled.  – ne feledd hisz te élteted!  Közben észre sem veszed, hogy eddigi életed során mindig megoldódtak az anyagi gondjaid!  Épp észre sem vetted, olyan természetesnek tűnt, ugye?!

Comments are closed.