PszichoAnya

PszichoAnya

Kirchner Andrea vagyok.  36 éves anyuka, feleség, fodrász,  egy Nő aki már egy jó ideje nem alszik.  Egyre jobban ébredezik.  Ébredezni annyit jelent, hogy látunk és értünk.  Látjuk és megértjük a körülöttünk lévő történéseket, magát a történések okát.  Ugyanis minden okkal történik velünk, körülöttünk.

Már gyerekként észrevettem, hogy vannak, léteznek és teremtődnek dolgok, de mindig ott motoszkált bennem a kis hang aki folyton kíváncsiskodott s kérdezte, hogy de miért???  Miért pont így alakult valami és miért nem másként?  Miért pont ebben az időpontban és miért nem máskor?  Különben is – miért pont velem és miért nem mással történik mindez??

Eszeveszettül kerestem a válaszokat…. sikertelenül.  Akkor még nem értettem, hogy miért nem találom őket – most már igen!

Az elengedés a magyarázat!  Amint elengeded, nem ragaszkodsz hozzá / mint én, hogy megtaláljam a magyarázatot / kis idő múlva úgyis jönni fog a válasz.  Ahogy nekem is kb. 5 éve, azon a bizonyos GNM / German New Medicine / tanfolyamon.  Szívből ajánlom mindenkinek.  Az élet elém tolta mintegy ajándékként bár minden porcikám tiltakozott ellene.

Félünk az ismeretlentől, nem merünk új dolgokba belevágni, maradunk a megszokott kis világunkban, nem akarunk kilépni a konfortzónánkból.  Jó ha tudod – amitől a legjobban félsz, amit a hátad közepére sem kívánsz, arra van a legnagyobb szükséged!

Egy kis csoda több mint 16 éve azon mesterkedett, hogy kiválassza maga számára a legmegfelelőbb szülőket.  Azokat, akiktől tanulhat s akiket viszont taníthat.  Hááát így ismerkedtem meg a férjemmel és 8 éve leszületett hozzánk ez a csoda ❤.

A férjem 24 évvel idősebb nálam.  Nekem ebben az életemben tőle és általa van rengeteg tanulnivalóm.  Köszönöm és nagyon hálás vagyok neki és kislányomnak, hogy vannak nekem és tükröt mutatnak lehetőséget kínálva eddigi hibáim, rossz és berögződött programjaim felismerésére és megváltoztatására a boldogság és a teljesség érdekében.

14 éve fodrászként dolgozom.  Ez idő alatt világossá vált számomra, hogy többféle személyiség típusú ember létezik.  A velük való beszélgetések megtanították, hogy csak akkor tudok igazán megérteni valakit, mint a létét vagy viselkedését, hogy ha kellő figyelemmel, empátiával beleélem magam az adott egyén helyzetébe.  – felveszem a cipőjét és járok benne!  Minden ember más, más érzésekkel, tulajdonságokkal, gondolkodásmóddal van felépítve.  Ebből adódóan mindenki egyedi.  A mai világ ezt az egyediségét szeretné elnyomni az emberekben.  Azon mesterkedik, hogy a belső, szívből jövő hangunk útját elzárja, nem engedi hallatni számunkra.  A különbséget elítéli, sőt arra sarkall, hogy ez nekünk rossz.  Azt sugallja, hogy menjünk az általa jónak vélt tömeg szellem után.  Álljunk be a sorba és kövessük a seggeket.  Kategorizál és skatulyáz!    Saját maga haszonszerzése reményében manipulál, megtéveszt téged!  Belemászik a tudattalanodba és irányítani fog.  Észre se fogod venni de úgy viselkedsz ahogy elvárják, mindezt teszed úgy , hogy neked ez fel sem tűnik!  Természetessé vált, az életed része lett…. naaaa ezt hívják megszokásnak.

Hátralevő életedben ezek a megszokások fognak irányítani mindaddig amíg fel nem ébredsz!  Egészen addig amíg rá nem jösz, hogy nem kell azonusulnod a megszokásaiddal.  Az nem te vagy!

Minél több az információnk az adott történeésekkel kapcsolatban, annál jobban összeáll a kép és ezáltal megtestesül a Megértés.  A Megértés a kulcsa mindennek!  Ha megérted, tudsz ellene vagy érte tenni.

Ha kérdésed van, tedd fel bátran!  Nagyon szívesen válaszolok.  Azonban hangsúlyozom, válaszaimmal, tanácsaimmal a kulcsot nyújtom neked, a Megértés kulcsát.  A te feladatod a kulcsot a megfelelő zárba helyezni, kinyitni az ajtót és átlépni rajt.  Ott az ajtó mögött várnak rád a lehetőségeid!  Élj vele s kérdezz bátran!

Oldalamon olyan írásokat olvashatsz melyek saját gondolataim, érzéseim, tapasztalataim és meglátásaim szüleményei.  Olyan olvasmánykat, videókat és képeket láthatsz melyek hozzásegítenek a megértéshez s ezáltal a lelki fejlődesedhez.  Kellenes időtöltést és felismerésekben gazdag olvasgatást kívánok neked!  ❤

 

Comments are closed.